magento

Co Span

Cock: Ook in 2019/2020 wil ik het team waar Jochem in speelt gaan volgen. Met uiteraard verslagen en foto's. Waarschijnlijk wordt dat voor het tweede jaar Rozenburg 2. We gaan het zien!

Co Span

site is echt opgeknapt! ook op mobiele apparaten ziet het er goed uit. Foto's staan niet meer apart maar bij elke blog. Verslagen en foto's gaan terug naar 2008!

Co Span

het lukt mij(Cosp@n) nog even niet om spelers bij te maken. wordt aan gewerkt.

Co Span

De toernooicommissie heeft het moeilijke besluit moeten nemen de organisatie voor de thuistoernooien voor dit seizoen te stoppen. Wij voorzien dat het vol krijgen van de thuistoernooien niet gaat lukken. Hiervoor is een aantal redenen de oorzaak.
Uiteraard zullen we uittoernooien voor de teams wel verzorgen, maar om nog heel veel uren te gaan steken in iets wat voor ons een onmogelijke opgave lijkt, zien wij niet zitten.
Wij betreuren dat we de handdoek moeten gooien, maar we zien geen andere oplossing

Co Span

Cock:"is de JO19-2 opgeheven?gaan tweedejaars naar O23?komen spelers JO19-2 naar JO19-1?Jammer voor dit seizoen en trainers.We gaan het zien"

Co Span

"" Duh Zappiaan stopt
Ik ben een groot Frank Zappa fan. Vandaar mijn bijnaam Duh Zappiaan. Jongstleden zaterdag was mijn laatste wedstrijd als leider van JO19-1. Het zit er op.
Als trainer – leider en amusementsman ben ik daar, met een onderbreking van 1,5 jaar, 12,5 jaren actief geweest. 24 jaren op het veld in totaal bij de VVR. Ik heb de nodige trainers zien komen en gaan bij A1. Twee hoogtepunten meegemaakt en nooit dieptepunten.  En negen fantastische Pinksterweekenden bij SV Monchengladbach 1910 waar om de Johann Schaub trofee werd gespeeld.
Toch een kritische noot. Dit seizoen verloopt voor JO19-1 parallel aan naar ik meen het seizoen 2007-2008. Ook toen speelden Duh Mannuh van A1 met een bescheiden team. Er was zelfs sprake van om A1 uit de competitie te nemen, omdat de kenners van toen vonden dat het niveau van de spelers in dat jaar een A1 onwaardig zouden zijn en sommige spelers vervelend waren. Een van die spelers is nu regelmatig scheidsrechter op sportpark West en flui...

Co Span

Graag willen we jullie uitnodigen voor aanstaande donderdag 15-12-2016 om 19:45 boven in de bestuurskamer.
Er zal dan een uitleg worden gegeven over hoe wij denken dat we na de winterstop door zullen gaan met de A-afdeling.
Ik hoop op jullie komst, als jullie niet kunnen dan graag even laten weten via de mail.

Co Span

Woensdag informeerden we jullie al over de uitzending van Zembla waarin zij aandacht hadden voor de mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Naar aanleiding van die uitzending ontvingen we bij de KNVB vragen van verenigingen en signaleren we dat verenigingen (en andere betrokkenen) twijfels hebben over het spelen op dergelijke velden.
Vragen die wij goed begrijpen. Mede daarom hechten we er waarde aan jullie nogmaals te informeren en aan te geven dat uit eerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En dat de velden dus gebruikt kunnen worden om op te spelen en trainen. Wel staat de KNVB erop dat er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken zoals die nu bij ons en onze leden liggen.
Maandag zitten we met partijen als de Vereniging Sport en Gemeente (VSG),...

Co Span

"Uit diverse media en in het bijzonder het televisieprogramma ‘Zembla’ heeft het bestuur kennis genomen van de mogelijke gezondheidsrisico’s die het spelen op kunstgrasvelden met zich mee kan brengen. Wij maken al jaren gebruik van een kunstgrasveld met rubberkorrels. Dit type veld is nu in opspraak vanwege de mogelijk kankerverwekkende stoffen die daarin verwerkt zouden zijn. Het onderzoek waarop gebaseerd is dat de gezondheidsrisico’s verwaarloosbaar klein zijn blijkt van slechte kwaliteit te zijn en uitgevoerd in een te korte periode en op een erg kleine groep. Dit wil niet zeggen dat de risico’s groot zijn, maar het is nu onduidelijk. Wij zullen met de instanties contact opnemen om deze situatie te bespreken. Wij gaan ons ook intern beraden of wij maatregelen moeten nemen. Het is voor ons zaak om niet overhaast te reageren, maar de gezondheid en de veiligheid van onze leden is uiteraard van het allergrootste belang. Meer informatie dan wat via de media is verspreidt hebben wij niet...

Co Span

Cospan: "is even wennen JO19-1 i.p.v. A1".

magento