magento

SHO 4-Rozenburg 2: 2-1 (14 sept.2019)

Toegevoegd op 14 september 2019 om 17:05 door Co Span
Whatsapp Facebook Twitter


SHO 4-Rozenburg 2: 2-1 (14 sept.2019)

De voorlopig laatste wedstrijd van Jochem werd met 2-1 verloren. Daarmee  verviel ook voor het tweede een vervolg in de bekerpoule. SHO 4 gaat als winnaar door naar volgende ronde. Rozenburg gaat volgende week de competitie in zonder Jochem. Na 13 jaar moet hij kiezen tussen universiteit, werk en voetbal. Selectie voetbal vergt een best grote inspanning en daarom stopt voorlopig zijn "voetbalcarrière" bij vvRozenburg. Mini's, selectie, verlieswedstrijden, overwinningen, doelpunten, aanvoerderschap, blessures, bijna  kampioenschappen, kampioen en bekerwinnaar: dit alles mooi mogen meemaken. Dit alles bij "zijn" vereniging vvRozenburg. Begonnen als linksvoetige linksback( F7), later als tweebenige middenvelder met een sterk overzicht gevoel(vvRoz.2). Veel trainers meegemaakt maar had de focus altijd op het spel. Veel spelers meegemaakt die kwamen( bv Emilio,Spijkenisse eerst als tegenstander) en vertrokken naar andere clubs(vriend Xander nu bij jong NEC, Ivar) en ook weer terugkwamen (vriend Marnix,nu weer vvRoz.1). Was altijd de emoties de baas bij het soms heftige spelletje van voetbal. 

Vandaag ook bij het verlies van de bekerwedstrijd in Oud-Beijerland tegen SHO 4: 2-0 met rust en als einduitslag:2-1.(doelpunt van Maxim). Eerste helft was een helft met een zeer laag tempo. Bewust door de tegenstander opgezet vanwege het ontbreken van conditie? De snelle nummer 15 liep alleen wel onze verdediging eruit bij de lange ballen naar voren. Resulteerde in drie grote kansen waarvan er twee werden verzilverd en de derde gelukkig werd gestopt door keeper Rick.

Tweede helft met Jochem en Jeroen was het tempo en de aanvalsdrang van Rozenburg een stuk groter. Kwamen vaker door de verdediging van SHO en werd de druk opgevoerd. Omer ,Max, Jeroen en liam waren dichtbij een tegentreffer. De aansluiting schoot Maxim echter in de uiterste hoek: 2-1. Mede door het vertragende spel van SHO lukte het niet om de gelijkmaker te scoren. Door de uitslag is het tweede, net als het eerste, uitgeschakeld in het bekertoernooi.

verslag en foto's: CoSp@n

bij deze stopt dus ook de serie van verslagen van het team waar jochem in voetbalde. site laten we nog even in de lucht en gaan kijken wat er in de toekomst mee gebeurt.

 

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento