magento

Rozenburg 2- Hermes DVS 2: 6-0( 7 sept.2019).

Toegevoegd op 7 september 2019 om 16:24 door Co Span
Whatsapp Facebook Twitter


Rozenburg 2- Hermes DVS 2: 6-0( 7 sept.2019).

Mooie overwinning tegen de Schiedammers:6-0!

Met Nando in het gyps(Plustoernooi) en met Joel in het doel i.p.v. Rick.

Ruime thuisoverwinning vvRoz.2: 6-0 !

Het Schiedamse Hermes DVS was de tegenstander in dit bekertoernooi. Speelde zeker niet slecht, maar kwam zelden door onze verdediging met Martijn, Julian ,Liam(Lars) en Casper(Koen). Daarachter stond Joel in het doel. Aanval met Jeroen, Omer, Ronald(Mitchell) en Jeroen werden aan het werk gehouden door het middenveld. Middenveld met motor Davey, Jelle, Ryan(Jochem) zorgden voor een constante voorwaartse druk.

De eerste helft begon met al snel met een kans voor de hardwerkende Omer na een steekbal van Ronald. De sterk keepende van Hermes stond een snelle voorsprong in de weg. Na een kwartier moest hij op een lullige manier capituleren. Een vrije trap van Davey glipte via zijn handschoenen het doel in. Bal en veld waren nog nat van de hoosbui net voor het begin van de wedstrijd. Voorhoede draaide als vanouds en Omer scoorde in de twintigste minuut al de 2-0 na een pass van Jeroen. Vijf minuten voor rust liet de keeper van Hermes de bal weer via zijn handschoen het doel in glippen:3-0(Davey zorgde dat zijn doorgeregende fans uit Brielle niet voor niks waren gekomen). Net voor de thee gaat Casper met zijn lange benen de back van Hermes voorbij en geeft een voorzet op maat: Omer met de 4-0.

Tweede helft lijkt het of Rozenburg weer inzakt zoals vorige week tegen Barendrecht. Hermes komt een paar keer dicht bij Joel maar die houdt zijn doel schoon. Na wat wissels wordt een mooie aanval, via voorzet Omer, afgerond door alweer Davey:5-0. Even later krijgt Jeroen een kans van Omer maar zijn schot gaat over. Jeroen scoort wel als de bal van de paal terugspringt na een schot Omer: 6-0. Een stand die perspectief biedt voor een vervolg in het bekertoernooi.

Verslag en foto’s:CoSp@n

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento